برچسب ها گرمای هوا

«برچسب‌کن» و«ضد برچسب»؛ راهکاری برای زیباسازی شهری ۴۴ نظر

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید   محمد میرعماد، مسئول خانه نخبگان استان سمنان در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه

برچسب‌های پوستی آزاد کننده خودکار انسولین برچسب انسولین به جای تزریق ۴۴ نظر

سیناپرس: تزریق انسولین و محاسبه میزان انسولین مورد نیاز یکی از دغدغه‌های افراد دیابتی است. گاهی این میزان کمتر از میزان مورد نیاز است و تزریقش دیر می‌شود و گاهی

این برچسب هوشمند تاریخ انقضا را اعلام می کند اعلام زمان انقضای مواد غذائی با نانو برچسب هوشمند ۴۴ نظر

سیناپرس: تیمی از پژوهشگران موفق به طراحی و ساخت نوعی برچسب هوشمند شده اند که قادر به شناسائی تغییرات شیمیائی رخ داده در مواد غذائی و آرایشی شده و از بروز مسمومیت

این برچسب هوشمند تاریخ انقضا را اعلام می کند اعلام انقضای مواد غذائی با نانو برچسب هوشمند ۴۴ نظر

سیناپرس: تیمی از پژوهشگران موفق به طراحی و ساخت نوعی برچسب هوشمند شده اند که قادر به شناسائی تغییرات شیمیائی رخ داده در مواد غذائی و آرایشی شده و از بروز مسمومیت

افزایش دمای هوا از دوشنبه گرمای هوا به بالای 50 درجه می‌رسد ۴۴ نظر

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: افزایش دما از روز دوشنبه آغاز و سه‌شنبه و چهارشنبه شدیدتر شده و به بالای 50 درجه خواهد رسید.

«برچسب‌کن» و«ضد برچسب»؛ راهکاری برای زیباسازی شهری ۴۴ نظر

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید   محمد میرعماد، مسئول خانه نخبگان استان سمنان در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه

برچسب‌های پوستی آزاد کننده خودکار انسولین برچسب انسولین به جای تزریق ۴۴ نظر

سیناپرس: تزریق انسولین و محاسبه میزان انسولین مورد نیاز یکی از دغدغه‌های افراد دیابتی است. گاهی این میزان کمتر از میزان مورد نیاز است و تزریقش دیر می‌شود و گاهی

این برچسب هوشمند تاریخ انقضا را اعلام می کند اعلام زمان انقضای مواد غذائی با نانو برچسب هوشمند ۴۴ نظر

سیناپرس: تیمی از پژوهشگران موفق به طراحی و ساخت نوعی برچسب هوشمند شده اند که قادر به شناسائی تغییرات شیمیائی رخ داده در مواد غذائی و آرایشی شده و از بروز مسمومیت

این برچسب هوشمند تاریخ انقضا را اعلام می کند اعلام انقضای مواد غذائی با نانو برچسب هوشمند ۴۴ نظر

سیناپرس: تیمی از پژوهشگران موفق به طراحی و ساخت نوعی برچسب هوشمند شده اند که قادر به شناسائی تغییرات شیمیائی رخ داده در مواد غذائی و آرایشی شده و از بروز مسمومیت