کارشناس تغذیه: الگوی نادرست تغذیه ای از بوفه مدارس شکل می گیرد۱۲۱۲ نظر

کارشناس تغذیه: الگوی نادرست تغذیه ای از بوفه مدارس شکل می گیرد

کارشناس تغذیه: الگوی نادرست تغذیه ای از بوفه مدارس شکل می گیرد

به گزارش ایرنا، دکتر سعید نجف پور بوشهری روز یکشنبه در جمع مسئولان و کارشناسان تغذیه دشتستان افزود بوفه های فروش مواد خوراکی در مدارس اگر کنترل نشوند با عرضه انواع تنقلات و فست فودهای غیربهداشتی و مضر برای سلامتی، باعث ایجاد عادت غذایی نادرست در بچه ها خواهد شد.
وی اضافه کرد دانش آموزی سنی حساس از لحاظ تندرستی، رشد و آماده سازی فرد برای آینده جامعه است که تغذیه صحیح و عادت درست آن بسیار مهم است.
نجف پور بیان کرد مربیان و مسئولان مدارس باید در کنار خانواده ها سعی کنند با نهادینه کردن الگوی صحیح تغذیه زمینه رشد و سلامت فرد و جامعه را رقم بزنند.
وی بیان کرد غذا ارتباط مستقیم با فرهنگ، سنن و مذهب و ریشه در همه جوانب زندگی دارد.
این کارشناس تغذیه یادآور شد غذا همانطور که برای حفظ سلامتی انسان ضروری است در برخی موارد عامل اصلی بسیاری از بیماری هاست.
نجف پور گفت استفاده از همه گروه های غذایی لازم بدن است که باید بصورت صحیح و مناسب و مقدار لازم استفاده شود.
وی اظهارکرد چربی ها که از منابع مهم تغذیه هستند اگر نادرست استفاده شوند بسیار زیان آور و خطرناک است.
نجف پور گفت پخت روغن با حرارت بسیار پایین، استفاده از روغن های طبیعی از جمله ذرت، زیتون، آفتابگردان و کلزا و توجه به تاریخ مصرف روغن ها بسیار مهم است.
وی همچنین بر نحوه، میزان و زمان صحیح مصرف سبزیجات، میوه ها، غلات و پروتئین ها تاکید کرد.
این کارشناس تغذیه اضافه کرد نظرات کارشناسی را باید در مراحل مختلف تولید غذا استفاده و هرچیزی را باید به اندازه کافی مصرف کرد.
7213/6043** خبرنگار سیده حلیمه حسینی** انتشار دهنده خدانظر خواجه

∎​