سوپ و آش سوپ کدوتنبل؛ مخملي و گرم۱۲۱۲ نظر

سوپ و آش سوپ کدوتنبل؛ مخملي و گرم

سوپ و آش سوپ کدوتنبل؛ مخملي و گرم

سوپ و آش/ سوپ کدوتنبل؛ مخملي و گرمآخرين خبر/ کدو تنبل دراي طبع کمي گرم است و مزه ي خوبي به سوپ و آش شما مي بخشد و براي زيبايي پوست و مو نيز بسيار مفيد است.
چي لازم دارم
کره 40 گرم
پياز، خرد شده يک عدد (200 گرم)
کدو تنبل، خرد شده نيم کيلوگرم
سيب‌زميني دو عدد (600 گرم)
آب مرغ شش پيمانه (1/5 ليتر)
خامه نصف پيمانه (125 ميلي‌ليتر)
پودر جوزهندي نصف قاشق چايخوري
جطور بپزم
کره را در يک قابلمه بزرگ، روي حرارت آب کرده بعد پياز را اضافه مي‌کنيم و به پختن ادامه مي‌دهيم تا پياز نرم شود. کدوتنبل و سيب‌زميني را اضافه کرده و مي‌گذاريم پنج دقيقه بپزد. سپس آب مرغ را اضافه کرده و مي‌گذاريم به مدت 20 دقيقه بجوشد تا زماني که کدو حلوايي نرم شود و در اين مدت گاهي سوپ را هم مي‌زنيم.
سوپ را در مخلوط‌کن مي‌ريزيم تا به شکل پوره درآيد و در يک قابلمه بزرگ مي‌ريزيم و جوزهندي را به آن اضافه مي‌کنيم (تا اين مرحله از پخت را مي‌توان قبلا آماده و در يک ظرف در دار به مدت يک شب در يخچال نگهداري کرد).
قبل از سرو، خامه را اضافه مي‌کنيم (اگر سوپ را از شب قبل آماده کرده‌ايم هنگام اضافه کردن خامه، سوپ را هم مي‌زنيم تا داغ شود) اين سوپ را مي‌توان در صورت تمايل با کمي خامه و مقداري پيازچه سرو کرد.
نکته از جوزهندي به مقدار کم استفاده شود.



منبع آخرين خبر